Minä ja mielialat

Aamuyöstä herään, olo on mitä mahtavin…hyvä päivä tulee. Menen tietenkin takas nukkumaan kellokin on vasta 3.00 yöllä. Sitten herään kello 7 vähän nukuttaa vielä. Nousen kello 8.00.

Aamupalaa ja kissalle ruokaa. Kello alkaa olee 9.00. Ahdistaa..mitä tekisin..pitäisi imuroida ja mopata en viitsisi. Pyykkiäkin pitäisi pestä. Ja eiliset tiskit odottaa. Onneksi ei tarvitse lähteä ulos , paitsi pitääkin ostaa ruokaa, viikon ruuat. Autolla mieheni kanssa, ei hitto alkoi ahdistaa. Olikin jo liian hyvä fiilis, vaikka laiskotti. Jännittää.. hyvä fiilis..jännittää..taas hyvä olo..ei tästä tule loppua näistä mielialoista..koko ajan vaihtuu..ei mitään järkeä, otan tarvittavan, voin ottaa silloin tällöin.

Ei ole todellista..kuinka voi mielialat vaihdella suunnilleen 20 minuutin välein jossei sitäkään.

Välillä hyvää kuuluu ja välillä taas jännittää, tää on yhtä helvettiä. Miksei voisi olla edes yksi päivä vain hyvä. Miksi pitää koko ajan olla pää pölkyllä.

Päivät menevät näin paitsi jos olen vain koko päivän kotona. Ja sitten kun olen koko päivän kotona usein niin tulee mökkihöperöolo.

Minulla on kyllä tekemistä, maalaan, se auttaa mihin vaivaan vaan, on taidekursseja etänä, ruuanlaitto on kivaa. Mutta en voi maalata koko päivää. Olen tällä hetkellä residenssissä Tampereella, täällä saa maalata riemuiten. Päivät pitkät mutta heti kun pitää lähteä vaikka ruokaa ostamaan niin alkaa jännittää. Ja keskustaan sama juttu.

Pitäisi varmaan muuttaa maalle, se sopisi minulle hyvin. Pieni paikkakunta..ei paljoo ihmisiä. Se sopisi minulle varmasti hyvin.

Mutta tällä hetkellä näillä eväillä mennään, ei mahda mitään. Yritän nauttia maalaamisesta mikä onkin minulle nautinto.

En kyllä ymmärrä miten voi näin mielialat vaihdella, ihan älytöntä. On kuin olisi tuntosarvet herkillä koen kaiken herkästi minkä vain voi tuntea.

Tähän päätän mielialaseikkailuni..näillä jatketaan, edelleen.

Sari N

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Powered by WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: