Kiitollisuus

Hei taas kaikille! Tällä viikolla ajattelin vähän kirjoittaa aiheesta kiitollisuus.

Tässä vuosien mittaan on tapahtunut sitä sun tätä, ja en ole ikinä ajatellut mistä olisin kiitollinen. Nyt on hyvä aika tehdä niin. Ensimmäiseksi tulee mieleen uusi kotikaupunkini. Täällä minulla on hyvä olla, vaikka rahallisesti tekeekin tiukkaa. Tästä voin jatkaa sujuvasti edunvalvojaani, joka on erittäin mukava ja ymmärtäväinen. Tiedän, ettei kaikilla ole näin, siksi hänkin nousee listalle. Minun ei tarvinnut luopua rakkaista kissoistani tullessani edunvalvonnan piiriin, mistä olen erittäin iloinen ja kiitollinen. Elämäni olisi moninkertoin vaikeampaa ilman kahta tassuterapeuttiani.

Olen myös kiitollinen tästä mahdollisuudesta kirjoittaa tähän blogiin, olen joutunut opettelemaan katsomaan elämääni uusista näkökulmista. Olen kiitollinen asumispalvelu Aspasta, ilman heitä ja heidän tukeaan ja neuvojaan olisin varmaan ihan hukassa. Heidän kauttaan sain ihanan asunnon huippuhyvältä paikalta, ja sain saunavuoronkin järkevään kellon aikaan.

Olen erittäin kiitollinen uusille ystävilleni, ja työpaikalleni. Elämäni on tuntunut järjestyvän vielä paremmin kun on ystäviä joiden kanssa tehdä kivoja asioita, kuten shoppailla.

Vielä en voi sanoa että olisin kiitollinen erosta, haava on liian tuore vieläkin, melkein kahden vuoden jälkeen. Vaikka todisteet puhuvat kiistatta sen puolesta että minulla on huomattavasti parempi täällä kuin edellisellä paikkakunnalla, niin en vaan voi sanoa että ero oli hyvä asia. Mutta ehkä ajan saatossa kykenen siihenkin? Olemme edelleen eksäni kanssa tekemisissä, olen aina iloinen kun jän käy katsomassa minua ja kissoja. Mutta ehkä siitä syystä haava erostamme pysyy tuoreena, mutten halua silti katkaista välejä.

Eli loppujen lopuksi löytyy asioita mistä olla kiitollinen, isoja ja pieniä. Yritän muistaa nämä kun ensi kerralla menee huonosti.

Oikein hyvää alkanutta viikkoa!

Piia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Powered by WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: